De winter verdwijnt langzaam en het voorjaar komt weer rustig op gang. Vele watersporters staan alweer te popelen om het water op te gaan en wat is er nu mooier dan dit voorjaar met uw boot onbezorgd in de vrije natuur te kunnen aanleggen? Friesland biedt veel aanlegmogelijkheden midden in de natuur. Deze aanlegplaatsen staan ook wel bekend als Marrekriteplaatsen.

Stroom aan boord en aanleggen Marrekrite

Op deze ligplaatsen heeft u niet de beschikking over een stroomvoorziening, wat ervoor zorgt dat accu’s niet kunnen worden opgeladen. De watersportmonteurs van De Drait Yachting maken het mogelijk om onafhankelijk van landstroom aan te kunnen leggen. Door het installeren van Victron Energy apparatuur kunnen accu’s eenvoudig worden geladen en is permanent 220 V boordspanning aanwezig.

Onze specialisten maken graag een voorstel voor de volgende Victron componenten en kunnen eveneens een capaciteitsberekening maken:

Door middel van zonne-energie kunnen accu’s worden opgeladen. Een uitbreiding van het opladen kan door middel van een dynamo op de hoofdmotor en generator.

Door de installatie van een passend systeem kunt u aan boord zonder problemen onder andere de volgende apparatuur gebruiken: 220 V stopcontacten, elektrische koelkast, elektrisch koken (zowel keramisch als op inductie), opwarmen van water in de boiler, verlichting, verwarming en overige 220 V apparatuur.

Wilt u meer informatie over het inbouwen van Victron Energy apparatuur in uw boot of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via info@dedrait.com of 0512 – 513276.