Verzending en levertermijn

*Belangrijk*

De onderstaande informatie is van toepassing op de artikelen die op de webshop staan van Jachthaven De Drait. De voorwaarden met betrekking tot de verhuur, reparaties en verkoop (van boten) zijn te vinden op:

Verhuur boten: Algemene Voorwaarden Yachtcharter De Drait

Verhuur Jachthaven, reparaties, verkoop boten: Algemene Voorwaarden Jachthaven De Drait

Verzending

Wij verzenden jouw bestelling met: Post-NL

Zodra we jouw bestelling verzonden hebben krijg je een track & trace code en link waarmee je de status van je bestelling kunt volgen. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Heb je een vraag over de verzending van jouw bestelling? Neem dan per telefoon of e-mail contact met ons op!

Verzendkosten

Wij hanteren verzendkosten van €7,50 incl. BTW voor het versturen van onze artikelen naar onze klanten.

Levertermijn

Wij hanteren standaard een levertermijn van 2 tot 4 werkdagen. We proberen je bestelling altijd nog dezelfde dag te versturen en in 95% van de gevallen geldt:

Vandaag vóór 15:00 uur besteld = je pakket vandaag nog aangeleverd bij een PostNL-punt!

Wij proberen bestellingen zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Word een bestelling op werkdagen gedaan, dan proberen wij deze binnen 1 tot 2 werkdagen te versturen. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen bij je te bezorgen. Mocht de voorraad van een product in onze webshop verschillen van de werkelijke voorraad in onze watersportwinkel, dan kan de levering iets langer duren. Dit komt bijna nooit voor, maar mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd van 2/4 werkdagen niet halen, dan brengen wij je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten, deze worden in de winkelmand vermeld.

Ook kan het zijn dat voor bepaalde artikelen een langere verzendtermijn geldt omdat het artikel speciaal transport behoeft of het een langere levertijd kent. Dit zullen we dan op de productpagina van dat product vermelden. Wil je 100% zekerheid? Bel of mail ons dan even, dan zoeken we het voor je uit.

We horen graag van je!

Heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar! Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of gewoon eens langskomen.

Adres

Receptie/watersportwinkel:
Biskopswei 27 9213 VM De Wilgen

Havenkantoor/jachthaven:
Buitenstvallaat 2a 9204 WX Drachten

Openingstijden