Sales en meer!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen, uitgelichte producten en tips en tricks op je e-mail.

Nieuwsbrief

Aanbiedingen

Uitgelichte producten

Welkom bij watersport winkel Jachthaven De Drait

Jachthaven De Drait bevindt zich in De Wilgen, iets ten westen van Drachten en is voorzien van ligplaatsen, stalling, watersportwinkel, onderhoud en reparatie werkzaamheden. Ook is De Drait bekend door zijn verhuur van motorjachten in Drachten, Woudsend, Brandenburg (DE) en Röbel/Müritz (DE). Sinds kort zijn de producten die we aanbieden in onze watersportwinkel, ook online te verkrijgen in onze moderne webshop.

In onze webshop vind je allerlei artikelen die voor veel botenbezitters onmisbaar zijn. Je vindt er Epifanes, verfgereedschap, onderwaterverf, jachtlakken, oliefilters, schoonmaakmiddelen, scheepstouwen, fenders, reddingsvesten, accu’s, Victron Energy omvormers en laders en nog veel meer. Deze producten zijn dus ook in onze fysieke watersportwinkel op de haven te koop.

Daarnaast zijn er ook een aantal van onze diensten via de webshop te boeken, zoals het huren van een passantenplaats voor de boot, camper of tent, munt voor de trailer helling, munten voor de wasmachine en wasdroger en nog veel meer.

Wij doen er alles aan om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden, zodat elke watersporter de producten kan aanschaffen die hij nodig heeft. Met zorg uitgeprobeerd en geselecteerd, want deze producten gebruiken we zelf ook voor het onderhoud aan onze eigen boten. We geven je er graag advies over.

Dus wil je lekker varen, of klussen aan je boot, maar heb je nog een watersportproduct nodig? In onze overzichtelijke webshop ben je aan het juiste adres! 

Onze winkel is van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur geopend. Op zaterdag is onze winkel geopend van 9.00 – 16.00 uur.

We horen graag van je!

Heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar! Je kunt ons bellen, een e-mail sturen of gewoon eens langskomen.

Adres

Receptie/watersportwinkel:
Biskopswei 27 9213 VM De Wilgen

Havenkantoor/jachthaven:
Buitenstvallaat 2a 9204 WX Drachten

Openingstijden