Uniek overnachten op een jacht

Marina De Drait

Uniek overnachten op een jacht

Wil je eens ervaren hoe is het om op het water te slapen? Om ‘s ochtends wakker te worden van het kabbelende water? Op onze jachthaven in de groenrijke omgeving van Drachten (Friesland) kan dat op één van onze luxe motorjachten, Campi Houseboats, Bungalowboten of Safari Houseboats. De jachten zijn geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen en van alle gemakken voorzien. Een Campi Houseboat voor 2+3 personen of Bungalowboot voor 4+2 personen.

De groenrijke omgeving, waarin de jachthaven zich bevindt is de perfecte locatie om te wandelen, fietsen, kanoën en natuurlijk te varen. Op de jachthaven kun je dan ook fietsen, motorjachten, sloepen, kano’s en SUP-boards huren. Daarnaast bevindt het centrum van Drachten – met verschillende winkels, restaurants, een schouwburg, bioscoop en museum – zich op fietsafstand.

Meer informatie & boeken

Meer informatie over deze unieke ervaring vind je hier.

Wil je deze unieke overnachting boeken? Dat kan eenvoudig door een mail te sturen naar info@dedrait.com en daarin aan te geven wat je gewenste aankomst- en vertrekdatum is en met hoeveel personen je wilt komen. We zien je graag tegemoet!

Prijzen

  • Prijs overnachting per nacht (incl. 2 personen): € 175
  • Extra personen per overnachting: € 55
  • Schoonmaakkosten per verblijf: € 50

Op basis van beschikbaarheid. Exclusief toeristenbelasting per persoon per nacht.