Jachtschilderen en antifoulen

Jachthaven De Drait

Jachtschilderen en antifoulen

Kan je boot wel weer een schilder- en/of antifouling beurt gebruiken? Onze gespecialiseerde jachtschilders maken graag een aanbieding voor het aanbrengen van antifouling, het schilderen van je boot of het verzorgen van een complete poetsbeurt.

Onze professionele jachtschilders maken voor het schilderen gebruik van de beste materialen en een geconditioneerde spuitcabine. Dat doen we jaarlijks voor tientallen nieuwe schepen die gebouwd zijn, maar ook voor het opknappen van bestaande boten. Op die manier ziet je jacht er na een schilderbeurt weer uit als nieuw.

 

Een andere mogelijkheid is dat we de boot een zogenaamde refit geven. In dat geval wordt de boot vernieuwd, bijvoorbeeld omdat hij verouderd is of beschadigd. Dat vernieuwen bestaat vaak uit het verbeteren van de technische conditie van de boot, in combinatie met een schilderbeurt. 

De tarieven voor jachtschilderen en het geven van een refit zijn op aanvraag. Neem daarvoor contact met ons op via info@dedrait.com. We helpen je graag.

Anti-fouling aanbrengen

Anti-fouling is een polyester hars dat we aanbrengen om de boot te beschermen tegen de aangroei van algen, schaaldieren en zeepokken. Het schip blijft zo gladder en verbruikt minder brandstof.
Tot 5 meter:€ 290
Vanaf 5 meter:€ 340
Vanaf 6 meter:€ 430
Vanaf 7 meter:€ 480
Vanaf 8 meter:Op aanvraag

Prijs is inclusief de kosten voor de antifouling.

Jachtschilderen en antifoulen