Jachtschilderen en antifoulen

Kan je boot wel weer een schilder- en/of antifouling beurt gebruiken? Onze gespecialiseerde jachtschilders maken graag een aanbieding voor het aanbrengen van antifouling, het schilderen van je boot of het verzorgen van een complete poetsbeurt.

Wil je zelf je boot schilderen of antifoulen? Lees dan hier onze tips. Bovendien profiteer je dit voorjaar nog van onze actieprijzen op onder andere Epifanes, Hempel en International. 

Jachtschilderen

Eén van onze jachtschilders aan het werk.

Onze professionele jachtschilders maken voor het schilderen gebruik van de beste materialen en een geconditioneerde spuitcabine. Dat doen we jaarlijks voor tientallen nieuwe schepen die gebouwd zijn, maar ook voor het opknappen van bestaande boten. Op die manier ziet je jacht er na een schilderbeurt weer uit als nieuw.

Refit

Een andere mogelijkheid is dat we de boot een zogenaamde refit geven. In dat geval wordt de boot vernieuwd, bijvoorbeeld omdat hij verouderd is of beschadigd. Dat vernieuwen bestaat vaak uit het verbeteren van de technische conditie van de boot, in combinatie met een schilderbeurt. 

Tarieven jachtschilderen en refit geven

De tarieven voor jachtschilderen en het geven van een refit zijn op aanvraag. Neem daarvoor contact met ons op op info@dedrait.com. We helpen je graag.

Antifouling aanbrengen

Anti-fouling is een polyester hars dat we aanbrengen om de boot te beschermen tegen de aangroei van algen, schaaldieren en zeepokken. Het schip blijft zo gladder en verbruikt minder brandstof. 

Tarieven antifouling aanbrengen

Bootlengte: Prijs incl. kosten antifouling product:
tot 5 meter € 240
tot 6 meter € 280
tot 7 meter € 360

Aanvragen

Neem voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte contact met ons op.