Passantenplaatsen

Marina De Drait

Passantenplaatsen

Ben je op zoek naar een fijne startplek van of tussenstop tijdens je vaarvakantie? Op onze jachthaven in Drachten (Friesland) vind je ruim 50 passantenplaatsen in een groenrijke omgeving, voorzien van allerlei faciliteiten. Bovendien ligt de jachthaven op fietsafstand van het centrum van Drachten. Kortom: een rustige, groenrijke omgeving en van alle gemakken voorzien

De voorzieningen

Als passant krijg je toegang tot de stroom- en watervoorziening en kun je gebruik maken van de volgende voorzieningen:

  • Gratis Wi-Fi
  • Een watersportwinkel
  • Een havengebouw met sanitair en wasserette
  • Tankstation aan het water
  • Fietsverhuur
  • Jachttechniek, -reparatie & -onderhoud
Passantenplaatsen

De groenrijke omgeving, waarin de jachthaven zich bevindt is niet alleen de perfecte locatie om te varen, ook kun je er heerlijk wandelen, fietsen en kanoën. Op de jachthaven zijn daarom ook fietsen, kano’s en SUP-boards te huur

Daarnaast ligt het centrum van Drachten op fietsafstand van onze jachthaven. Hier vind je meerdere supermarkten, winkels om gezellig te shoppen, schouwburg De Lawei, een bioscoop, Museum Dr8888 en verschillende eetgelegenheden.

De jachthaven ligt aan de rand van Drachten. Met de auto zijn we gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg A7 en per boot vind je ons vanaf het vaarwater tussen Drachten en het Friese Merengebied.

Adres:
Biskopswei 27
9213 VM De Wilgen (Drachten)

Tarieven

Vanaf 16:00 uur wordt het passantentarief berekend. Vanaf 1 maand geldt het maandtarief. Passanten kunnen gratis gebruik maken van onze Wi-Fi.

Passantenplaatsen

Bekijk het overzicht van alle tarieven voor de passantenplaatsen.