Watersportwinkel

Marina De Drait

Watersportwinkel

In de winkel op onze jachthaven vind je allerlei artikelen die voor veel botenbezitters onmisbaar zijn. Je vindt er Epifanes, verfgereedschap, onderwaterverf, jachtlakken, oliefilters, schoonmaakmiddelen, scheepstouwen, fenders, reddingsvesten en nog veel meer.

Wij doen er alles aan om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden, zodat elke watersporter de producten kan aanschaffen die hij nodig heeft. Met zorg uitgeprobeerd en geselecteerd, want deze producten gebruiken we zelf ook voor het onderhoud aan onze eigen boten. We geven je er graag advies over.

Onze winkel is van maandag t/m vrijdag van 9 – 17 uur geopend. Op zaterdag is onze winkel geopend van 9 – 16 uur.

Onze nieuwe webshop

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn bieden we onze producten nu ook online aan. Bijna alle artikelen die te vinden zijn in onze watersportwinkel, staan nu ook in onze webshop.

Daarnaast zijn er ook een aantal van onze diensten via de webshop te boeken, zoals het huren van een ligplaats, passantenplaats voor de boot, camper of tent, munten voor de wasmachine en wasdroger, diverse technische services en nog veel meer. 

Ben je op zoek naar een specifiek product? Neem dan gerust een kijkje in onze watersportwinkel, op onze webshop of neem contact met ons op via info@dedrait.com of +31512513276.

Adresgegevens

Openingstijden