Watersportwinkel

Jachtservice | Stalling | Dagverhuur | Ligplaatsen | Camperplaatsen

Watersportwinkel

We bieden u een groot assortiment aan watersportartikelen aan in onze winkel. Handig binnen handbereik voor een scherpe prijs. Ons streven is een uitgebreide collectie neer te zetten, waar elke watersportliefhebber haar noodzakelijke producten kan aanschaffen. In de watersportwinkel vindt u bijvoorbeeld producten zoals: Epifanes, verfgereedschap, schoonmaakmiddelen, scheepstouwen, fenders en reddingsvesten. Specifiekere spullen kunt u op bestelling bij ons verkrijgen. 

Om uw boot in goede conditie te houden is onderhoud noodzakelijk. Hiervoor hebben we het bovengenoemde maar ook onderwaterverf, jachtlakken en oliefilters. Voor de grotere artikelen kunnen we u ook van dienst zijn. Graag voorzien we u van advies op maat!

Onderhoudswerkzaamheden 

Jachthaven de Drait is het adres voor het (laten) uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. In de watersportwinkel is een uitgebreid assortiment voor de doe het zelver. Onze ervaren jachtschilders geven graag vrijblijvend deskundig advies. Tevens hebben wij voor de doe het zelver werkruimte beschikbaar, voor spuitwerk is een geconditioneerde spuiterij aanwezig ( 20.00 x 7.50 m ). Wilt u werkzaamheden door onze ervaren medewerkers laten uitvoeren? Voor deze projecten kunnen wij een interessante aanbieding maken. Merken die gebruikt worden zijn; International, Epifanes, Double Coat, Owatrol, Wilsor, Tenco.

Ook is er op het terrein een tankstation aanwezig waar GTL (Gas to liquid) en benzine getankt kan worden.


Openingstijden
Onze watersportwinkel is geopend:

Maandag t/m vrijdag 09.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag 09.00 uur t/m 16.00 uur
Zondag gesloten

De Drait Yachting 
Biskopswei 27
9213 VM De Wilgen
T: 0031 512 513276
F: 0031 512 531982
E: info@dedrait.com