Belangrijk

De onderstaande informatie is van toepassing op de artikelen die op de Webshop staan van Jachthaven De Drait. De voorwaarden met betrekking tot de verhuur, reparaties en verkoop (van boten) zijn te vinden op:

Verhuur boten: Algemene Voorwaarden Yachtcharter De Drait

Verhuur Jachthaven, reparaties, verkoop boten: Algemene Voorwaarden Jachthaven De Drait

Retourneren

Je hebt bij ons 14 dagen de tijd om je bestelling, ingaande op de dag van ontvangst, retour te sturen zonder opgaaf van reden. Wel zo fijn en hier doen we niet moeilijk over. Vanaf het moment van de retourmelding heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. We vragen je om ons per e-mail (info@dedrait.com) door te geven als je iets retour wilt sturen en vragen dan de volgende informatie aan je:

 • Bestelnummer
 • Welk artikel je gaat terugsturen

Daarnaast kun je het ”modelformulier voor herroeping” (bijgevoegd aan de Algemene Voorwaarden en onderaan deze pagina) invullen en ons per e-mail opsturen. Uiteraard horen we graag waarom het artikel niet beviel zodat we onze shop steeds kunnen verbeteren. Geen reden? geen probleem!

Het recht op retouren geldt niet voor op maat gemaakte artikelen welke we speciaal voor jou besteld/samengesteld/geconfigureerd hebben. Twijfel je over een product of je het retour mag sturen? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij verlangen de producten in een zo oorspronkelijk mogelijke staat, ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking retour. Je bent als consument echter niet verplicht om het artikel te retourneren in de originele verpakking.

Mocht je gebruik maken van je retourrecht, dan zijn hooguit de kosten van de retourzending voor eigen rekening. Na het retour ontvangen van je bestelling zorgen wij dat je het betaalde bedrag (inclusief verzendkosten, mocht de gehele order retour komen) binnen 14 dagen terug krijgt. Daarvoor wordt hetzelfde betaalmiddel gebruikt dat de consument heeft gebruikt. Deze terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan hoeft Jachthaven de Drait de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Omruilen

Voor omruilen geldt hetzelfde als retouren. Laat ons via e-mail weten welk artikel je wilt omruilen. Je kunt er ook voor kiezen om het item dat je wel wilt alvast te bestellen en het eerder bestelde artikel retour te sturen zoals hierboven beschreven. Wij zorgen dat je snel je geld terug krijgt.

Garantie

Je kunt bij ons een garantie verwachten zoals in de winkel. Dit betekent dat wanneer het artikel onverwacht niet meer werkt of gebreken vertoont we samen met jou op zoek gaan naar een oplossing. Vaak betekent dit dat je snel een artikel ontvangt zonder gebreken. Bij bepaalde artikelen kan het ook voorkomen dat we er voor kiezen om het te repareren of terug moeten sturen naar de fabrikant.


Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:     

 • [ naam ondernemer]
 • [ geografisch adres ondernemer]
 • [ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]
 • [ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]
 • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]* de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*, herroept/herroepen*
 • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
 • [Naam consumenten(en)]
 • [Adres consument(en)]
 • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.