Het watersportseizoen is inmiddels weer begonnen. Na het verrichten van diverse werkzaamheden in de afgelopen winterperiode hebben de eerste boten inmiddels ligplaats genomen in onze vernieuwde jachthaven. Op dit moment worden de vingerpieren en tussensteigers geproduceerd. Voor de E-steiger worden de vingerpieren (deels) vanaf volgende week geleverd. Daarna worden deze direct bevestigd aan de hoofdsteiger. De levering van vingerpieren voor de G-steiger volgt aansluitend.

Momenteel worden nieuwe aluminium stroompalen geproduceerd. Deze stroompalen zijn voorzien van rond schijnende LED verlichting en 4 KW-meters. In juni zullen de vernieuwde stroomzuilen worden gemonteerd. Tot die tijd zullen in de komende weken eerst de oude waterhaspels weer gemonteerd worden. Voor de transport van bagage zijn drie kruiwagens voorzien van dubbel wiel aangeschaft. Deze worden centraal op het jachthaventerrein opgesteld.

Werkzaamheden hekwerk

Voor iedere hoofdsteiger en voor de ingang van de houten schiphuizen OV en OW plaatsen wij een afsluitbare deur, welke zijn voorzien van een toegangscontrolesysteem. Bij de trailerhelling en de B-steiger wordt een nieuw dubbelstaafs hekwerk geplaatst met een toegangsdeur. Het hekwerk wordt voorzien van LED verlichting. De parkeerplaats bij de houten schiphuizen OV en OW wordt voorzien van een toegangspoort om het stallen van trailers veiliger te maken. Gefaseerd zullen delen van het hekwerk vervangen worden.