Inmiddels wordt alweer zes weken gewerkt aan de realisatie van de nieuwe duurzame jachthaven. De nieuwe havenkom zal volledig bestaan uit duurzame aluminium drijvende steigers. Op 1 april 2017 zullen de werkzaamheden zijn afgerond.

Werkzaamheden verwijderen oude houten steigers

Alle houten steigers zijn inmiddels verwijderd en opgeruimd. Hierdoor is een grote ruimte ontstaan, die aan het begin van het nieuwe jaar opnieuw wordt ingedeeld. Rondom de jachthaven is hard gewerkt aan de realisatie van een looppad van maar liefst drie meter breed. Voor een langer verblijf in de jachthaven worden ruime luxe ligplaatsen gerealiseerd, welke beschikken over veel comfort en een fantastisch uitzicht op het water en de natuurrijke omgeving. Voor de afvalcontainers, fietsenrekken en bagagewagens worden centrale opslagplaatsen gecreëerd. Stroom en water zijn verkrijgbaar via vaste punten en ook afvalwater kan via vaste punten geloosd worden.

Vanaf heden kan een ligplaats worden gereserveerd voor het nieuwe watersportseizoen. Reserveer een ligplaats en ontvang 10% korting op de ligplaats en krijg een leuk welkomstpakket*.  

*Actievoorwaarden: de actie is van toepassing voor nieuwe ligplaatshouders en alleen geldig op jaartarieven. De actie loopt tot 1 april 2017.