Deze week was het zover. De 15 jachten van Skipper Club Charter IJlst werden overgevaren van hun jarenlange thuishaven IJlst naar hun nieuwe onderkomen in Drachten. Medewerkers en vrijwillige schippers hebben in 2 dagen tijd de gehele vloot overgevaren. Met de prachtige winterzon en aangename temperatuur verliep de overtocht voorspoedig. Vanaf volgende week worden de boten zowel van binnen- als van buiten opgeknapt zodat zij er weer een vol seizoen tegenaan kunnen. De jachten zijn een mooie aanvulling op de vloot, welke hierna uit 80 boten bestaat. Voor de beginnende of gevorderde schipper, comfortabel of luxe uitgerust, van 2 t/m 14 personen, de vloot is zeer gevarieerd en biedt voor iedere watersportliefhebber een passende boot.

Benieuwd naar de jachten die zijn toegevoegd aan onze vloot? U kunt alle jachten bezichtigen op onze open dag op zaterdag 1 april, 11.00 – 17.00 uur (Buitenstvallaat 2, Drachten). Ook kunt u alvast een voorproefje nemen op onze website.

Overname Skipper Club Charter IJlst

Vanaf januari 2017 zijn de boten van Skipper Club IJlst een onderdeel geworden van de vloot van de Yachtcharter De Drait in Drachten. Ruim 40 jaar was Skipper Club Charter een begrip in IJlst en omstreken. Nu mag Yachtcharter De Drait het stokje overnemen. Met ruim 35 jaar aan watersportervaring zal De Drait ook dit seizoen weer alles in het werk stellen om de service en kwaliteit te bieden die haar gasten gewend zijn.

20170201_122535 verkleind
Start van de overvaart door Ijlst richting Drachten
20170201_125219 verkleind
De brug staat geopend.