Het afgelopen voorjaar is de kade rondom Jachthaven De Drait uitgebreid met een 700 meter lange aanlegkade. Deze kade is multifunctioneel en ideaal voor diverse soorten gebruikers.

Varen met beperking
Met een scootmobiel kunt u van boord direct verder rijden over de kade. Leg met de boot aan langszij aan de 3-meter brede betonnen kade. Met eigen hulpmiddelen of met een boordplank kunnen rolstoelen en scootmobielen direct van boord de kade oprijden. De betonnen kade staat direct in verbinding met de rest van het terrein. Hierdoor is het mogelijk om veilig en comfortabel van boord te gaan.

Aanleggen partyschepen
Voor rondvaartschepen bieden wij diverse mogelijkheden om aan te leggen. Tevens kunnen zij gebruik maken van de vuilwatertanks en 230V of 380V stroompunten. Voor bezoekers hebben wij diverse binnen en buiten parkeermogelijkheden, ook voor lang parkeren.

Evenementenkade
De nieuwe landtong leent zich uitstekend als accommodatie voor evenementen aan- en op het water, een boatshow, toeristische opstapplaats, rondvaart naar de Alde Feanen, sloep huren en bootverhuur.

Campers
Campers kunnen langs de kade parkeren voor een overnachting en heerlijk genieten van de groen- en waterrijke omgeving. Tevens is het mogelijk om een eigen bootje, kano, SUP-board, sloep of consolebootje bij de camper aan te leggen. Beschikt u niet over een eigen bootje? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een kano, sloep of fiets te huren: lees meer…

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jachthaven De Drait via info@dedrait.com of 0512-513276