Zo in de lente is Friesland op zijn mooist. De natuur is overweldigend en komt langzaam weer uit winterslaap. Velen hebben na de winterperiode de boot al uit de winterstalling gehaald en hebben daardoor al kunnen genieten van de eerste mooie lente- en/of Paasdagen op het water. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid voor een vroege seizoensstart. Mocht uw boot nog niet klaar zijn voor het komende vaarseizoen, dan voeren wij graag diverse werkzaamheden aan uw boot uit. Op deze manier kunt u deze zomer weer onbezorgd genieten op het water.

Voor een goede start van het seizoen voeren wij graag de volgende werkzaamheden voor u uit:

Wellicht zijn de werkzaamheden te combineren, voordat uw boot te water gaat.

Tot 1 juni kunt u gebruik maken van onze winterstalling. Na 1 juni berekenen wij stalling voor het verlengen van de winterstalling, met uitzondering van huurders van een ligplaats. Zonder meerkosten mag de boot buiten blijven staan. Binnen berekenen wij wel extra kosten.

In de zomermaanden bieden wij extra overdekte stallingsmogelijkheden. Zo wordt de winterberging gebruikt voor het stallen van auto’s, trailers, campers, caravans en bootjes. Nieuw is de overdekte kanostalling met ruime openslaande deuren op korte loopafstand naar de speciale kanosteiger.
Zie voor de mogelijkheden en meer informatie onze prijslijst: klik hier.