In de winterperiode is hard gewerkt aan de vernieuwde jachthaven. Er zijn maar liefst 200 nieuwe ligplaatsen gerealiseerd aan de nieuwe aluminium drijvende steigers. De hardhouten damwand is afgewerkt met een betonpad met een breedte van drie meter. Hierdoor kunt u rondom de jachthaven wandelen met uitzichten op het Gaastereiland en het Drachtster Bos. Het groen vormt een natuurlijke verbinding met het nabijgelegen natuurgebied De Alde Feanen.

Een verblijf aan boord in de jachthaven is nu nog aantrekkelijker. Alle ligplaatsen hebben een brede hoofdsteiger met stabiele vingerpieren. Tussen de ligplaatsen is veel ruimte, zodat u naast een ruime invaarmogelijkheid ook een mooi uitzicht heeft om de jachthaven en omgeving. De jachthaven nodigt uit om een wandeling te maken over de hoofdsteigers en de ruime wandelpaden rondom de haven.

Jachthaven De Drait wordt nog voorzien van individuele stroompunten van 16 Ampère, nieuwe watertappunten, een nieuwe verkoopsteiger voor de jachtbemiddeling en een luxe ligplaats aan een zijsteiger van twee meter breed.

Ligplaats in vernieuwde jachthaven

Bent u nog op zoek naar een ligplaats in het natuurrijke midden van Friesland, dan kunt u nog t/m 1 april een ligplaats reserveren aan een nieuwe drijvende steiger. U ontvangt dan 10% korting op een ligplaats en een welkomstpakket*.

*Actievoorwaarden: de actie is van toepassing voor nieuwe ligplaatshouders en alleen geldig op jaartarieven. De actie loopt tot 1 april.