Winterstalling voor jouw boot

Vind de perfecte winterstallings plek bij Jachthaven De Drait

De winter nadert, en het is tijd om na te denken over een veilige plek voor jouw boot. Bij Jachthaven De Drait in Drachten, Friesland, bieden we een uitgebreide selectie aan winterstallingsopties, zodat je boot beschermd is tegen de elementen. Of je nu een sloep, zeilboot of motorjacht hebt, wij hebben voor ieder type boot een passende Winterstalling Friesland, zowel binnen als buiten, op de wal of in het water.


Waarom winterstalling belangrijk is voor jouw boot

Winterstalling in Friesland is essentieel om je boot te beschermen tegen de winterse elementen. Kou, vorst en vocht kunnen grote schade aanrichten aan het onderwaterschip, de motor en andere kwetsbare onderdelen. Door je boot in een veilige omgeving te stallen, voorkom je dure reparaties en zorg je ervoor dat je boot in topconditie blijft. Bovendien biedt winterstalling je de mogelijkheid om onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren, zodat je in het voorjaar weer zorgeloos kunt genieten van het water.

Winterstalling voor jouw boot

Winterstalling op maat

Onze jachthaven beschikt over meer dan 900 ruime plaatsen, met verschillende mogelijkheden voor stalling. Hier vind je praktische voorzieningen, zoals trailerhellingen, een 30 ton hijskraan, een 50 ton slipwagen en diverse jachttechniek- en onderhoudsdiensten. Zo weet je zeker dat jouw boot in goede handen is. Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen die het hele jaar door werken aan boten, zowel aan onze eigen vloot als aan die van klanten. Of het nu gaat om het winterklaar maken van je boot of onderhoudswerkzaamheden, wij staan voor je klaar.

Bescherm jouw boot optimaal: Overdekte winterstalling Friesland

Wil je je boot optimaal beschermen tegen de winterse omstandigheden? Kies dan voor onze overdekte winterstalling. In onze geïsoleerde hallen staat jouw boot veilig en droog. We takelen de boot uit het water, spuiten het onderwaterschip schoon en plaatsen hem op een stevige stalen bok.

Voordelen van de overdekte winterstalling:

  • Inclusief takelen, schoonspuiten en stallen op een bok.
  • Veilig binnen in een geïsoleerde hal.
  • Bescherming tegen extreme weersomstandigheden.


Tarief
: € 47,50 per m² inclusief takelwerk, afspuiten, stalling en huur van de bok.

Winterstalling Friesland in geïsoleerde schiphuizen

Wil je jouw boot liever in het water laten overwinteren, maar toch goed beschermen? Onze geïsoleerde schiphuizen bieden de perfecte oplossing. Dankzij de elektrische toegangsdeuren en stroom- en wateraansluitingen heb je altijd makkelijk toegang tot je boot.

Tarieven voor winterstalling in schiphuizen:

  • Waterhal in gangpad (15-11 t/m 15-03): € 24 per m²
  • Waterhal in box (01-10 t/m 01-04): € 34,50 per m²
  • Waterhal p/m in het gangpad: € 33 per m. bootlengte


Buitenstalling: Een voordelige optie

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie, bieden wij ook buitenstalling aan. Dit kan op een stevige stalen bok of op je eigen trailer.

Buitenstalling op een bok: € 24 per m², inclusief takelen, schoonspuiten en stalling.
Stalling op eigen trailer: € 15 per m², exclusief takelwerk en afspuiten.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jouw boot in het water te laten overwinteren aan onze duurzame drijvende steigers. Zo heb je altijd toegang tot je boot en kun je snel het water op zodra het nieuwe seizoen begint.

Tarief voor ligplaats aan onze drijvende steigers:
€ 6 per m² per maand (01-11 t/m 01-04)
€ 18 per m² per winterperiode (01-11 t/m 01-04)

Winterstalling Friesland voor sloepen en kleine boten

Voor sloepen, zeilbootjes en kleine motorboten hebben we speciale stallingopties, zowel binnen als buiten. Denk aan onze overdekte sloepenhavens, beveiligd met een elektrisch hek, of sloepenstalling binnen in onze hal.

Tarieven voor sloepenstalling binnen:
Vanaf € 47,50 per m², inclusief takelen, schoonspuiten en stallen.

Tarieven voor overdekte sloepenhavens buiten:
Ons tarief voor een winterstalling plaats in de sloepenhaven bedraagt tussen 01-10 en 01-04:
Max. afm. 10.00 x 3.00 m. € 750,-
Max. afm. 6.80 x 2.10 m. € 400,-
Max. afm. 6.80 x 4.20 m. € 500,-


Jouw boot veilig in de winter

Bij Jachthaven De Drait kun je vertrouwen op meer dan 35 jaar ervaring in watersport en bootonderhoud. Onze ruime en goed uitgeruste winterstallingsfaciliteiten zorgen ervoor dat jouw boot de winter goed doorkomt. Of je nu kiest voor een overdekte hal, een plek in het water of buiten op de wal, jouw boot is bij ons in veilige handen.

Meer informatie en reserveren
Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een plek reserveren? Neem dan contact met ons op via info@dedrait.com of bel +31 (0)512 513 276.

Bekijk alle mogelijkheden door hier te klikken.

Overdekte sloepenhaven 10.00 x 3.00m p.maand
Sloephaven De Drait