Vaarseizoen 2018

Vaarseizoen 2018

Vaarseizoen 2018

Om weer mooie momenten met uw boot op het water te beleven bieden wij diverse voorbereidende werkzaamheden, zodat u zorgeloos van uw boot kunt genieten. Profiteer van onze scherpe tarieven voor service, onderhoud en ligplaatsen. Maak gebruik van onze voorzieningen, doe-het-zelf tarieven of profiteer van onze scherpe tarieven voor het inbouwen van boegschroeven of motoren. Tevens bieden wij 5% korting op een jaarligplaats in onze vernieuwde jachthaven.

Onze jachtwerf heeft diverse faciliteiten en onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies. Heeft u nog werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Informeer dan vrijblijvend naar de tarieven of raadpleeg het formulier voorjaarswerkzaamheden. Tevens hebben wij diverse mogelijkheden voor het takelen van uw boot en het stallen op de wal of in een overdekt hal. Een geschikte mogelijkheid voor iedereen die graag zijn boot uit het water wil hebben voor inspectie en onderhoud. Wij kunnen deze werkzaamheden in combinatie met onderhoudswerkzaamheden verzorgen. Voor sloepen bieden wij vaste prijzen voor het aanbrengen van antifouling, schoonmaakwerkzaamheden en servicebeurten.

Voorjaarsaanbieding

Dit jaar kunt u weer gebruik maken van ons all-in tarief van € 35,- per meter bootlengte voor vier weken op de wal. Tegen een meerprijs van €22,- per meter bootlengte kunt u gebruik maken van onze overdekte hal. Voor een geïsoleerde hal berekenen wij € 25,- per dag.

Meer vaarcomfort aankomend vaarseizoen?

Wilt u meer comfort ervaren en gemakkelijk aanleggen? Profiteer dan nu van onze 10% korting op alle boegschroeven van Vetus, Side Power en Quick. Vraag vrijblijvend naar onze vaste aanbiedingen. Tevens kunnen wij inbouw en vervanging van scheepsmotoren verzorgen. Wij zijn erkende dealer van Solé scheepsmotoren. Hiervoor verzorgen wij naast inbouw ook alle service en onderhoud.

Flexibele jachthaventarieven

Bent u nog op zoek naar een ruime en betrouwbare ligplaats voor uw boot? Reserveer dan nu een jaarligplaats aan een van onze drijvende steigers en profiteer van 5% korting. Het komende watersportseizoen worden nog diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo worden extra drijvende steigers geplaatst voor het creëren van meer ligplaatscomfort. Later dit voorjaar worden zonnepanelen geplaatst op de daken van de gerenoveerde schiphuizen.

Kiest u voor een ligplaats in onze jachthaven, dan profiteert u van scherpe prijzen per lengtemeter. Vanaf aankomend seizoen bieden wij flexibele mogelijkheden voor jaarligplaatsen, bijv. 14 april 2018 t/m 14 april 2019. In de winter hebben wij diverse winterstallingsmogelijkheden (raadpleeg hier).

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen via 0512 513 276 of info@dedrait.com