Tarieven ligplaatsen 2019

Jachthaven De Drait heeft een breed aanbod aan ligplaatsen. Het grootste gedeelte van de haven bestaat uit open ligplaatsen. Deze ligplaatsen beschikken over brede en comfortabele drijvende steigers en bieden ruimte voor boten van 3.00 – 20.00 meter. Daarnaast zijn er ook half overdekte schiphuizen. Deze houten schiphuizen zijn voorzien van zonnepanelen. Alle ligplaatsen zijn afgesloten met een hekwerk. U ontvangt uw eigen sleutel. Tevens zijn er water- en stroompunten aanwezig op de meeste steigers. 

Hieronder vindt u een link met de plattegrond van de jachthaven en de bijbehorende tarieven. In het schema ziet u dik gedrukte ligplaatsen en prijzen. Dit zijn de daadwerkelijke afmetingen (overall) van de box. De eventuele prijzen die daaronder vermeld staan zijn op basis van bootlengte.  
Bekijk hier uw locatie van de ligplaats – Plattegrond Jachthaven

 

Flexibele tarieven

Bij Jachthaven De Drait is het ook mogelijk om een flexibele jaarplaats te hebben. Dit houdt in dat het jaartarief ingaat op de datum dat u uw boot bij ons in de haven legt. Zo kunt u flexibel instappen, wel zo eerlijk. 

 

Voordelen Jachthaven De Drait

– De jachthaven ligt gelijk aan open vaarwater. Geen bruggen en sluizen, waardoor vele watersportplaatsen zoals bijvoorbeeld Grou, Sneek, Lemmer, Leeuwarden en ook Groningen altijd te bereiken zijn.
– Door het open vaarwegennetwerk wordt uw vaarseizoen verlengd. Zodra het weer het toelaat kunt u er gelijk met de boot op uit.
– Nationaal Park De Alde Feanen is op steenworp afstand gelegen van De Drait. Binnen 1 uur varen bevindt u zich in het prachtige natuurgebied.
– Luxe water- en stroomvoorzieningen op de drijvende steigers
– Gratis gebruik van Wifi-netwerk
– Gratis parkeren voor ligplaatshouders
– Gunstige en transparante tarieven. Een jaarligplaats telt ook echt als jaar vanaf de eerste dag dat u bij ons in de haven ligt.
– Gehele jaar is de jachthaven geopend.
– Alle voorzieningen en service onder 1 dak. Van takelen tot sanitairvoorzieningen en van winterstallingsmogelijkheden tot bootreparaties.
– Centraal gelegen in het groene hart van Friesland.
– Door de nieuwe indeling is de haven ruimer opgezet, wat het zeer eenvoudig maakt om uw boot in uw box aan te meren.
– Vanuit jachthaven De Drait zijn diverse fietsknooppunt routes te fietsen, mountainbikepaden en wandelroutes. Ook een hondenlosloopgebied is tegenover de jachthaven gelegen. Dit mooie pad loopt langs de rivier De Drait.