Open ligplaatsen

Jachtservice | Stalling | Dagverhuur | Ligplaatsen | Camperplaatsen

Jachthaven De Drait biedt een ruim scala aan diverse open ligplaatsen. De meeste ligplaatsen zijn allemaal voorzien van water en stroompunten. De nieuwe drijvende steigers bieden veel comfort en de ligplaatsen hebben een luxe uitstraling. Daarnaast heeft iedere steiger een eigen toegangspoort waar u een toegangssleutel voor ontvangt. Zo heeft u toch een open blik en blijft de veiligheid gewaarborgd die u van ons gewend bent. De tarieven zijn flexibel opgebouwd. Zo zijn de prijzen nu opgebouwd dat u het tarief betaalt op basis van de bootlengte. Wilt u overdekt liggen? Ook hebben wij luxe overdekte schiphuizen en half open schiphuizen met zonnepanelen. Kortom, een ruim aanbod in diverse ligplaatsen voor een gunstig tarief. Bekijk hier de Tarieven 2019 van Jachthaven De Drait

Plattegrond jachthaven De Drait

Faciliteiten en ligging

Jachthaven De Drait beschikt over ruim 500 open ligplaatsen, botenloodsen en schiphuizen aan de rand van Drachten en ligt nabij de A7 aan het vaarwater tussen Drachten en het Friese Meren gebied. In enkele minuten rijdt u vanaf de A7 naar de jachthaven waar alle voorzieningen en service voorhanden zijn. Zo beschikt jachthaven De Drait over een watersportwinkel en een havengebouw met sanitair en wasserette. U kunt gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk. Ook heeft de jachthaven een eigen tankstation waar u benzine en diesel kunt tanken en waar u uw vuilwatertank en bilge leeg kan pompen. 

Alles onder 1 dak

Naast de ruim opgezette jachthaven, biedt De Drait veel meer. Zo kunt u gebruik maken van onze uitstekende jachtservice met o.a.: jachtschilderwerk, reparatie/onderhoud aan schepen en scheepsmotoren, inbouw van apparatuur en winterklaar/vaarklaar maken van uw boot. Voor het in- en uit het water kranen van uw boot beschikken wij over een botenlift (30 ton) en een slipwagen (50 ton).

Winterstalling

Na het vaarseizoen kunt u ook voor winterstalling bij ons terecht voor bootstalling. Uw boot kan in de winter zowel in een geïsoleerde hal als op de wal buiten gestald worden. Ook kunt u er voor kiezen om uw boot in een van onze schiphuizen te stallen. Wilt u doe-het-zelven aan uw boot? Wij bieden u de mogelijkheid om op de wal of in een van onze loodsen te klussen aan uw boot. Wanneer u hulp nodig heeft kunt u uiteraard bij een van onze jachtservice experts terecht.