Inbouw boegschroef / hekschroef

Jachtservice | Stalling | Dagverhuur | Ligplaatsen | Camperplaatsen

Ervaar het vaargemak met een boegschroef


Maak het varen gemakkelijk en maak gebruik van een boegschroef bij het aanleggen of vertrekken uit de havenbox of vanaf de aanlegkade. Het aanleggen is eenvoudig en de boot wordt zijwaarts in de juiste richting gemanoeuvreerd. Dit maakt ook alleen varen met de boot een stuk makkelijker. De boegschroef kan ook in het achterschip worden geïnstalleerd (hekschroef). Uw boot wordt zo nog wendbaarder.


Onze eigen vloot bestaat uit 80 boten en het grootste gedeelte daarvan beschikt over boeg- en/of hekschroef. Wij kennen de gemakken van een boegschroef. Bij normale weersomstandigheden is manoeuvreren vrij eenvoudig, maar als er bijvoorbeeld meer wind is of u bent alleen dan kan een boegschroef een handig hulpmiddel zijn om de boot in een bepaalde richting te bewegen. Of denk aan een drukkere locatie, waarbij soms sneller van richting veranderd moet worden. In die situaties geeft het u de zekerheid, zodat u met een gerust hart het water opgaat.


De Drait Yachting installeert diverse merken. In de verhuur is betrouwbaarheid belangrijk en er wordt altijd voor een betrouwbare installatie gekozen, uiteraard met een aparte zekering, hoofdstroomschakelaar en extra accu. Hierdoor is er een maximale stuwkracht. Alle jachten in onze verhuurvloot die beschikken over een boegschroef zijn door onze monteurs ingebouwd.


Doorlopend worden door ons boegschroeven geïnstalleerd en er kan een keus worden gemaakt uit een aantal merken: Quick boegschroeven, Side Power, Max Power, Vetus en X Force. Informeer naar de gunstige inbouwtarieven en profiteer van de vele ervaring van de medewerkers van De Drait Yachting.

 

Winteraanbieding

Gedurende het winterseizoen bieden wij een gratis boegschroefpanneel met joystick aan. Reserveer nu een inbouwtermijn wanneer het u past. Wij zijn flexibel en geven graag advies over de juiste boegschroef. Wij installeren en complete boegschroef in 2 dagen in een stalen jacht. Wij lamineren vakkundig polyester tunnels tegen een gering meerprijs en onze lassers verzorgen ook inbouw van aluminium tunnels. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via info@dedrait.com