Schaluppe mieten

Frühjahrsangebot; Einen Tag Sloep fahren im April?

Aktionspreis: Normal 150€ > Jetzt 100€

Wenn das Frühjahr wieder beginnt, wird es langsam aber sicher wieder wärmer. In den letzten Jahren hat der April schon mit herrlichen Temperaturen glänzen können. Darum sollten Sie nun diesen Aktionspreis nutzen und einen wundervollen Tag mit der Familie oder mit Freunden auf dem Wasser planen. So wird ein entspannter und geselliger Tag garantiert, bei dem Sie so viel Neues entdecken und erleben können. Zum Beispiel die einzigartige Natur, der Sie auf dem Wasser entgegenkommen aber auch das Plätschern vom Wasser vor Ihnen. Planen Sie deshalb schnell Ihre Auszeit auf dem Wasser mit diesem Angebot.

 

Lesen Sie hierunter die Angebotsbestimmungen:

  • Gültig für alle Drachtster Sloepen und Drachtster Sloepen Elektro
  • Die Mietsumme beinhaltet keine Kosten für Brandstoff, Akkukosten oder Pfand
  • Der Aktionszeitraum ist vom 12.02.2018 – 30.04.2018
  • Eine Reservierung vorab ist obligatorisch
  • Gilt für Buchungen mit Abfahrtsdatum im April
  • Die Abfahrtszeiten sind Mo – Fr 09:00- 17:00 und So 10:00- 17:00

DSC_0073

Drachtster Sloep
Wilt u eens een dagje heerlijk ontspannen op het water, een weekendje weg met z’n tweeën of lekker relaxen met vrienden in Friesland? Bij Yachtcharter De Drait bent u even helemaal weg. Vaar langs dorpen en steden en leg aan bij gezellige terrasjes aan het water of ga picknicken midden in de natuur. Vanuit onze haven in Drachten ontdekt u de mooiste plekken van Friesland! Boek nu..

Drachtster Kampeersloep sloepverhuur friesland (8)Drachtster Kampeersloep

De Drachtster Kampeersloep is geschikt om meerdere dagen mee onderweg te zijn. Deze boot is een unieke combinatie van varen en kamperen. Samen de natuur en rust ontdekken of een van de gezellige steden of dorpen bezoeken. Het is allemaal mogelijk. En door de lage doorvaarthoogte en geringe diepgang kan praktisch elk vaartje worden bevaren en iedere brug worden gepasseerd. In een handomdraai kan het voorste gedeelte van de sloep eenvoudig worden omgebouwd tot 2-persoons bed. De kampeersloep kan volledig worden afgesloten met de tent. De Kampeersloep is voor een dag te reserveren of in een arrangement  Boek nu..

Sloeproutes

Drachtstersloep Elektro

Deze milieuvriendelijke sloep is uitgerust met een elektromotor. Hierdoor is deze sloep stil, duurzaam en energiezuinig. De E sloep heeft dezelfde uitstraling/afmetingen als een DrachtsterSloep met dieselmotor. U kunt met deze sloep 5 tot 8 uur varen afhankelijk van uw vaargedrag. Voor een ontspannen dagje op het water is de DrachtsterSloep E de perfecte sloep. Met de generator aan boord kunt u de accu’s ook tijdens het varen opladen. Boek nu..

Drait Vlet E 

Deze sloep is compact en compleet met een fraai teakhouten interieur en is uitgerust met een afgesloten w.c, aanrecht, met wasbak en een mooie kuip incl. stuurstand en zitbank. De Drait Vlet E vaart fluisterzacht en is zeer wendbaar en heeft uitstekende vaareigenschappen. Ook voor één persoon goed te bedienen met een handige middenbolder. Boek nu..

 

DSC_0019 Sloep Cabin

Drachtster Sloep Cabin

Deze sloep heeft een buiten- en een binnengedeelte. De Cabin is een volwaardige motorboot. Zo is er warm water aan boord en heeft het een douche in de kuip. Verder is er een gesloten w.c. en een aanrecht met wasbak en 2-pits kooktoestel. Het buitengedeelte kan geheel afgesloten worden door middel van een tent. De ideale sloep voor een weekendje weg. Boek nu..