Dagverhuur

Jachtservice | Stalling | Dagverhuur | Ligplaatsen | Camperplaatsen

Jachthaven De Drait verhuurt ook sloepen, kano’s, fietsen en zeilboten!

Een dag op het water is heerlijk met een sloep. Huren kan bij jachthaven De Drait voor een dag, maar is ook mogelijk voor een langere periode. Jachthaven De Drait heeft een grote diversiteit aan sloepen: Drachtster Sloep 750/Elektro, Drachtster Kampeer Sloep, Drachtster Sloep Cabin en Drait Vlet Elektro. Boek gemakkelijk online. U ontvangt direct een boekingsbevestiging en uw sloep staat gereserveerd.

Bootverhuur, kano’s, SUP-boards en meer…
Voor de watersporter die ook fysiek actief wil zijn, hebben we een tal van mogelijkheden. Voor aantrekkelijke prijzen kunt u bij ons bijvoorbeeld kano’s huren. Maar ook zeilboten hebben we in de aanbieding. Een Randmeer of een Valk kunt u al huren voor slechts € 65 per dag!

In Drachten heeft Yachtcharter De Drait haar eigen jachthaven. Vanuit de jachthaven vaart u richting het Friese merengebied met de bekende watersportplaatsen zoals: Grou, Sneek, Lemmer en Stavoren. Onderweg vindt u de rust, ruimte en een prachtige natuur. In Brandenburg an der Havel, nabij Berlijn beschikt Yachtcharter De Drait over een eigen steiger op de rivier de Havel. Van daaruit vaart u door de adembenemende omgeving richting Berlijn, Müritz of rivier de Elbe.

De chartervloot omvat een ruim aanbod met 55 luxe uitgeruste motorjachten, 15 polyester sloepen, twee zeer comfortabele bungalowboten en 4 Safari Houseboats. Genoeg keuze dus om een boot te huren die voldoet aan uw wensen. Bij Yachtcharter De Drait kunt u een boot huren voor 2 tot en met 14 personen. Van 7 tot 15 meter. Voor een dag, weekend, week of langer. In Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig. In Brandenburg heeft u een vaarbewijs nodig, maar biedt ook een vaargebied waar u zonder vaarbewijs mag varen.

Gasten die bij Yachtcharter De Drait een boot huren maken gebruik van een uitstekende service en voorzieningenniveau op onze locaties in Drachten en Brandenburg an der Havel. De koers die wij varen is helder: Onze gasten verdienen een onbezorgde vaarvakantie. Mocht er onderweg toch iets zijn staan wij 24/7 klaar om u te helpen.

Bekijk hier eenvoudig de complete vloot.