Sloepen

Jachtservice | Stalling | Dagverhuur | Ligplaatsen | Camperplaatsen

De Drachtster Sloep is een mooie, ruime en eenvoudig te manoeuvreren boot. Het ontwerp is geïnspireerd op de oude reddingssloepen uit de Hollandse Koopvaardij, waar vaareigenschappen, comfort en klassieke lijnen een belangrijke rol spelen. Vaar langs dorpen en steden en leg aan bij gezellige terrasjes aan het water of ga picknicken midden in de natuur. We hebben diverse typen sloepen beschikbaar voor een ontspannen dagje uit.

 

Vaarbewijs nodig?

Ook goed om te weten dat de Drachtster Sloepen allemaal zonder vaarbewijs te bevaren zijn. Wanneer u een sloep heeft gereserveerd krijgt u voor afvaart altijd een korte vaarinstructie. Waterkaarten en leuke routes vindt u ook aan boord. Bent u van plan om vaker tijdens het seizoen een sloep te huren. Wij hebben een mooie aanbieding voor een 5-rittenkaart. Deze is alleen geldig voor de standaard Drachtster Sloepen.

Drachtster Sloep
Drachtster Sloep

Wilt u eens een dagje heerlijk ontspannen op het water, een weekendje weg met z’n tweeën of lekker relaxen met vrienden in Friesland? Bij Yachtcharter De Drait bent u even helemaal weg. Vaar langs dorpen en steden en leg aan bij gezellige terrasjes aan het water of ga picknicken midden in de natuur. Vanuit onze haven in Drachten ontdekt u de mooiste plekken van Friesland! Boek nu..

Sloepen

Drachtster Kampeersloep

De Drachtster Kampeersloep is geschikt om meerdere dagen mee onderweg te zijn. Deze boot is een unieke combinatie van varen en kamperen. Samen de natuur en rust ontdekken of een van de gezellige steden of dorpen bezoeken. Het is allemaal mogelijk. En door de lage doorvaarthoogte en geringe diepgang kan praktisch elk vaartje worden bevaren en iedere brug worden gepasseerd. In een handomdraai kan het voorste gedeelte van de sloep eenvoudig worden omgebouwd tot 2-persoons bed. De kampeersloep kan volledig worden afgesloten met de tent. De Kampeersloep is voor een dag te reserveren of in een arrangement  Boek nu..

Sloepen

Drachtstersloep Elektro

Deze milieuvriendelijke sloep is uitgerust met een elektromotor. Hierdoor is deze sloep stil, duurzaam en energiezuinig. De E sloep heeft dezelfde uitstraling/afmetingen als een DrachtsterSloep met dieselmotor. U kunt met deze sloep 5 tot 8 uur varen afhankelijk van uw vaargedrag. Voor een ontspannen dagje op het water is de DrachtsterSloep E de perfecte sloep. Met de generator aan boord kunt u de accu’s ook tijdens het varen opladen. Boek nu..

 

Sloepen

Drait Vlet E – Drait 53

Deze sloep is compact en compleet met een fraai teakhouten interieur en is uitgerust met een afgesloten w.c, aanrecht, met wasbak en een mooie kuip incl. stuurstand en zitbank. De Drait Vlet E vaart fluisterzacht en is zeer wendbaar en heeft uitstekende vaareigenschappen. Ook voor één persoon goed te bedienen met een handige middenbolder. Boek nu..

 

Sloepen

 

 

 

 

 

 

Drachtster Sloep Cabin

Deze sloep heeft een buiten- en een binnengedeelte. De Cabin is een volwaardige motorboot. Zo is er warm water aan boord en heeft het een douche in de kuip. Verder is er een gesloten w.c. en een aanrecht met wasbak en 2-pits kooktoestel. Het buitengedeelte kan geheel afgesloten worden door middel van een tent. De ideale sloep voor een weekendje weg. Boek nu..

Weersverwachting
Drachten

Weeronline.nl – Meer weer in Drachtenweeronline.nl Altijd jouw weer