Sloepen

Voorjaarsaanbieding; Dagje sloepvaren in april?
Actieprijs: Normaal € 150 > Nu € 100


Als het voorjaar weer langzaam aan begint, kan de temperatuur al weer behoorlijk oplopen. In april hebben we de afgelopen jaren al heerlijke temperaturen mogen meemaken. Maak daarom nu gebruik van deze mooie voorjaarsactie en ga een dagje varen met familie, gezin of vrienden! Gegarandeerd een ontspannen en gezellige dagje weg. Er is zoveel moois te ontdekken vanaf het water. De prachtige natuur, het opspattende water voorop de boeg en de opkomende natuur. Kies daarom voor een mooi dagje weg op het water met deze unieke aanbieding!

Bekijk hieronder de actievoorwaarden:

  • Geldt voor alle Drachtster Sloepen en de Drachtster Sloep Elektro
  • De huursom is exclusief brandstofkosten of accu kosten en waarborgsom
  • Actieperiode 12-2-2018 t/m 30-04-2018
  • Vooraf reserveren is nodig
  • Geldt op boekingen met een afvaartdatum in april
  • Afvaarttijden ma-vr 09.00-17.00 & zo 10.00-17.00 uur

 

DrachtstDSC_0152erSloep

Wilt u eens een dagje heerlijk ontspannen op het water, een weekendje weg met z’n tweeën of lekker relaxen met vrienden in Friesland? Bij Yachtcharter De Drait bent u even helemaal weg. Vaar langs dorpen en steden en leg aan bij gezellige terrasjes aan het water of ga picknicken midden in de natuur. Vanuit onze haven in Drachten ontdekt u de mooiste plekken van Friesland! Boek nu..

 

 

Sloeproutes

DrachtsterSloep Elektro

Deze milieuvriendelijke sloep is uitgerust met een elektromotor. Hierdoor is deze sloep stil, duurzaam en energiezuinig. De E sloep heeft dezelfde uitstraling/afmetingen als een DrachtsterSloep met dieselmotor. U kunt met deze sloep 5 tot 8 uur varen afhankelijk van uw vaargedrag. Voor een ontspannen dagje op het water is de DrachtsterSloep E de perfecte sloep. Met de generator aan boord kunt u de accu’s ook tijdens het varen opladen. Boek nu..

Drait Vlet E 

Deze sloep is compact en compleet met een fraai teakhouten interieur en is uitgerust met een afgesloten w.c, aanrecht, met wasbak en een mooie kuip incl. stuurstand en zitbank. De Drait Vlet E vaart fluisterzacht en is zeer wendbaar en heeft uitstekende vaareigenschappen. Ook voor één persoon goed te bedienen met een handige middenbolder. Boek nu..

 

 

DSC_0019 Sloep Cabin

Drachtster Sloep Cabin

Deze sloep heeft een buiten- en een binnengedeelte. De Cabin is een volwaardige motorboot. Zo is er warm water aan boord en heeft het een douche in de kuip. Verder is er een gesloten w.c. en een aanrecht met wasbak en 2-pits kooktoestel. Het buitengedeelte kan geheel afgesloten worden doormiddel van een tent. De ideale sloep voor een weekendje weg. Boek nu..