Tarieven 2018-2019

 

Jachthaven De Drait biedt een ruim scala aan diverse ligplaatsen. De meeste ligplaatsen zijn allemaal voorzien van water en stroompunten. De nieuwe drijvende steigers bieden veel comfort en de ligplaatsen hebben een luxe uitstraling. Daarnaast heeft iedere steiger een eigen toegangspoort waar u een toegangssleutel voor ontvangt. Zo heeft u toch een open blik en blijft de veiligheid gewaarborgd die u van ons gewend bent. De tarieven zijn flexibel opgebouwd. Zo zijn de prijzen nu opgebouwd dat u het tarief betaalt op basis van de bootlengte. Wilt u overdekt liggen? Ook hebben wij luxe overdekte schiphuizen en half open schiphuizen met zonnepanelen. Kortom, een ruim aanbod aan diverse ligplaatsen voor een gunstig tarief.

Jachthaven kortingsactie

Jachthaven actie: Nu 5% korting op uw ligplaats in onze geheel vernieuwde jachthaven met duurzame drijvende steigers en prachtige schiphuizen incl. stroom- en waterpunten. Profiteer daarom van deze superaanbieding, de korting kan wel oplopen tot € 272,50! Kent u iemand die ook een mooie ligplaats zoekt? Als u met 2 boten tegelijk aanmeldt, ontvangt u een waardebon t.h.v. € 25,-. Bekijk hieronder de actievoorwaarden;

*Actievoorwaarden:
– De actie loopt t/m 31 maart 2018 en is geldig voor nieuwe ligplaatshouders.
– De actie is van toepassing op alle jaartarieven.
– De te ontvangen waardebon is geldig voor de aandrager van de actie.
– De waardebon is een jaar geldig en in te wisselen bij een volgende besteding bij De Drait.
– De waardebon is niet in te wisselen voor contanten.

Plattegrond en tarieven jachthaven 2018

Bij Jachthaven De Drait is het ook mogelijk om een flexibele jaarplaats te hebben. Dit houdt in dat het jaartarief ingaat op de datum dat u bij ons in de haven komt te liggen. Zo kunt u flexibel instappen, wel zo eerlijk. In het schema ziet u dik gedrukte ligplaatsen en prijzen. Dit zijn de daadwerkelijke afmetingen (overall) van de box. De eventuele prijzen die daaronder vermeld staan zijn op basis van bootlengte.  Bekijk hieronder de nieuwste tarieven. 

Jachthaven De Drait 2018 Tarieven + plattegrond

Voordelen Jachthaven De Drait

– De jachthaven ligt gelijk aan open vaarwater. Geen bruggen en sluizen, waardoor vele watersportplaatsen zoals bijvoorbeeld Grou, Sneek, Lemmer, Leeuwarden en ook Groningen altijd te bereiken zijn.
– Door het open vaarwegennetwerk wordt uw vaarseizoen verlengd. Zodra het weer het toelaat kunt u er gelijk met de boot op uit.
– Nationaal Park De Alde Feanen is op steenworp afstand gelegen van De Drait. Binnen 1 uur varen bevindt u zich in het prachtige natuurgebied.
– Luxe water- en stroomvoorzieningen op de drijvende steigers
– Gratis gebruik van Wifi-netwerk
– Gratis parkeren voor ligplaatshouders
– Gunstige en transparante tarieven. Een jaarligplaats telt ook echt als jaar vanaf de eerste dag dat u bij ons in de haven ligt.
– Gehele jaar is de jachthaven geopend.
– Alle voorzieningen en service onder 1 dak. Van takelen tot sanitairvoorzieningen en van winterstallingsmogelijkheden tot bootreparaties.
– Centraal gelegen in het groene hart van Friesland.
– Door de nieuwe indeling is de haven ruimer opgezet, wat het zeer eenvoudig maakt om uw boot in uw box aan te meren.
– Vanuit jachthaven De Drait zijn diverse fietsknooppunt routes te fietsen, mountainbikepaden en wandelroutes. Ook een hondenlosloopgebied is tegenover de jachthaven gelegen. Dit mooie pad loopt langs de rivier De Drait.