Ligplaatsen

Jachthaven De Drait beschikt over meer dan 500 ligplaatsen aan de rand van Drachten en ligt nabij de A7 aan het vaarwater tussen Drachten en het Friese Meren gebied. In enkele minuten rijdt u vanaf de A7 naar de jachthaven waar alle voorzieningen en service voorhanden zijn. Zo beschikt jachthaven De Drait over een watersportwinkel en een havengebouw met sanitair en wasserette. U kunt gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk. Ook heeft de jachthaven een eigen tankstation waar u benzine en diesel kunt tanken en waar u uw vuilwatertank en bilge leeg kan pompen. Bij jachthaven De Drait hebben we de beste ligplaatsen te huur voor uw boot. 

Ligplaatsen

Onze jachthaven ligt centraal gelegen in Friesland. We hebben drijvende en duurzame ligplaatsen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze uitstekende jachtservice met o.a.: jachtschilderwerk, reparatie/onderhoud aan schepen en scheepsmotoren, inbouw van apparatuur en winterklaar/vaarklaar maken van uw boot. Voor het in- en uit het water kranen van uw boot beschikken wij over een botenlift (30 ton) en een slipwagen (50 ton).

Winterstalling

Na het vaarseizoen kunt u ook voor winterstalling bij ons terecht voor bootstalling. Uw boot kan in de winter zowel op de wal in een geïsoleerde hal als op de wal buiten gestald worden. Ook kunt u er voor kiezen om uw boot in een van onze schiphuizen te stallen. Wilt u doe-het-zelven aan uw boot? Wij bieden u de mogelijkheid om op de wal of in een van onze loodsen te klussen aan uw boot. Wanneer u hulp nodig heeft kunt u uiteraard bij een van onze jachtservice experts terecht.

Klik hier voor: Voorwaarden jachthaven 2017 NL
Klik hier voor invullijst: Voorjaarsactiviteiten 2017
K
lik hier voor de jachthavenfolder: Jachthavenfolder 2017/2018