Dagverhuur

Jachthaven De Drait verhuurt ook sloepen, kano’s, fietsen en zeilboten!

Een dag op het water is heerlijk met een sloep. Huren kan bij jachthaven De Drait voor een dag, maar is ook mogelijk voor een langere periode. Jachthaven De Drait heeft een grote diversiteit aan sloepen: DrachtstersSloep 750/Elektro, KampeerSloep, DrachtsterSloep Cabin en Drait Vlet Elektro.

Dagverhuur Friesland
Voor de watersporter die ook fysiek actief wil zijn, hebben we een tal van mogelijkheden. Voor aantrekkelijke prijzen kunt u bij ons bijvoorbeeld kano’s huren. Maar ook zeilboten hebben we in de aanbieding. Een Randmeer of een Valk kunt u al huren voor slechts €65 per dag!

In Drachten heeft bootverhuur De Drait haar eigen jachthaven. Vanuit de jachthaven vaart u richting het Friese merengebied met de bekende watersportplaatsen zoals: Grou, Sneek, Lemmer en Stavoren. Onderweg vindt u de rust, ruimte en een prachtige natuur. In Brandenburg an der Havel, nabij Berlijn beschikt bootverhuur De Drait over een eigen steiger op de rivier de Havel. Van daaruit vaart u door de adembenemende omgeving richting Berlijn, Müritz of rivier de Elbe.

De chartervloot omvat een ruim aanbod met 40 luxe uitgeruste motorjachten, 15 polyester sloepen en twee zeer comfortabele bungalowboten. Genoeg keuze dus om een boot te huren die voldoet aan uw wensen. Bij Bootverhuur De Drait kunt u een boot huren voor 2 tot en met 14 personen. Van 7 tot 15 meter. Voor een dag, weekend, week of langer. In Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig. In Brandenburg heeft u een vaarbewijs nodig, maar biedt ook een vaargebied waar u zonder vaarbewijs mag varen.

Gasten die bij Bootverhuur De Drait een boot huren maken gebruik van een uitstekende service en voorzieningenniveau op onze locaties in Drachten en Brandenburg an der Havel. De koers die wij varen is helder: Onze gasten verdienen een onbezorgde vaarvakantie. Mocht er onderweg toch iets zijn staan wij 24/7 klaar om u te helpen.